Sava Avto
Dolenji Boštanj 60a
Boštanj
8294
Slovenija
info@sava-avto.si
Facebook Google+ Twitter Instagram
Košarica (0)
Pravkar dodano v košarico
V košarici ni artiklov
Število produktov v košarici: 0
Cena: 0,00 €

Dodatno jamstvo za pnevmatike

Pri nakupu 4 potniških pnevmatik Goodyear, Dunlop, Fulda ali Sava v velikosti 16" ali več v servisu Vulco Sava avto

Preberi več

Pregled tahografov (analogni in digitalni tahografi)

Kontrole tahografov se izvajajo na podlagi odločbe, podeljene s strani Direkcije Republike Slovenije za ceste. Kontrolni organ je akreditiran pri Slovenski akreditaciji, številka akreditacijske listine je K-108 in kontrolira vse odobrene tipe tahografov v skladu z veljavno zakonodajo. Naša delavnica za tahografe je akreditirana po standardu SIST EN ISO/IEC 17020:2012, tip C. Ta akreditacija priznava usposobljenost za opravljanje kontrole zapisovalne opreme v cestnem prometu (analogni in digitalni tahografi). Kontrola se izvaja na prosto vrtečih valjih.

 

Izvajamo naslednje postopke:

  • kontrola zapisovalne opreme v cestnem prometu (tahograf) in
  • kontrola zapisovalne opreme v cestnem prometu (digitalni tahograf).

 

Dokumentacija za pregled tahografov

Za pregled tahografov potrebujete:

  • prometno dovoljenje,
  • davčno številko in
  • naslov stalnega prebivališča.

 

 

Varovanje zaupnosti informacij

Kontrolni organ je odgovoren za upravljanje z vsemi informacijami, pridobljenimi ali nastalimi med izvajanjem aktivnosti kontrole. Vse informacije razen tistih, ki jih naročnik da na voljo javnosti ali so dogovorjene med KO in naročnikom, se štejejo za pravno zaščitene in se obravnavajo kot zaupne. Ta zaveza je pravno izvršljiva kot del splošnih pogojev poslovanja KO, ki so sestavni del zahtevka za izvedbo postopka. Strinjanje s splošnimi pogoji poslovanja naročnik kontrole in KO potrdita s podpisi na zahtevku za izvedbo postopka oz. na delovnem nalogu.

 

Naročnik s podpisom na zahtevku za izvedbo postopka oz. na delovnem nalogu potrdi seznanjenost, da kontrolni organ v skladu s predpisanimi postopki informacije o naročniku in rezultatih kontrole posreduje v elektronske zbirke podatkov (TAHOEV), do katerih dostopajo oz. imajo vpogled državni organi, ki so na podlagi zakonskih določil pristojni za področje oz. za izvajanje nadzora (Ministrstvo za infrastrukturo in prostor, Direktorat za promet, Inšpektorat za promet, energetiko in prostor).

 

Kontrolni organ na zahtevo pristojnim organom za izvajanje nadzora, policiji, sodišču, posreduje tudi dokumentacijo o opravljenem postopku kontrole oz. omogoči vpogled v dokumentacijo. Vpogled v dokumentacijo o opravljenih postopkih kontrole kontrolni organ omogoči tudi Slovenski Akreditaciji za namen nadzora nad vzdrževanjem akreditacije. Naročnik lahko zahteva, da ga kontrolni organ v takem primeru tudi posebej obvesti o posredovanju dokumentacije pristojnim organom, kar navede v opombah na zahtevku, razen kadar zakon to prepoveduje. 

 

Predračun
Plačilo po povzetju
Brezplačna poštnina