Sava Avto
Dolenji Boštanj 60a
Boštanj
8294
Slovenija
info@sava-avto.si
Facebook Google+ Twitter Instagram
Košarica (0)
Pravkar dodano v košarico
V košarici ni artiklov
Število produktov v košarici: 0
Cena: 0,00 €

Dodatno jamstvo za pnevmatike

Pri nakupu 4 potniških pnevmatik Goodyear, Dunlop, Fulda ali Sava v velikosti 16" ali več v servisu Vulco Sava avto

Preberi več

Bowling Deluxe.

Združite zabavo, šport, nakupovanje in dobro kulinarično doživetje. 

Sprostite se v našem Bowlingu DeLuxe.

Bowling

Pod okriljem našega podjetja je tudi znamka Bowling Deluxe. V našem velikem poslovnem objektu združujemo: bowling, zabavo, nakupovanje in dobro kulinarično doživetje. 


Na bowlingu vam ponujamo 6 moderno opremljenih in avtomatsko vodenih stez, z veseljem razložimo vse o bowlingu in pravilih in vsak mesec nagradimo najboljšega igralca. 
Ob koncu tedna organiziramo zabave, kjer dobrega vzdušja ne manjka. 

 

Restavracija  

Restavracija, ki se nahaja v samem centru lahko gosti do 80 obiskovalcev. Še posebej atraktivno ponudbo pripravimo za zaključene družbe do 50 ljudi ob praznovanju rojstnega dne, zabave ob novem letu ali drugih družinskih praznovanjih, kjer poskrbimo za ambient, glasbo, druženje in kulinarične užitke po vaših željah.

 

Kavarna Desetka

V sklopu našega poslovnega objekta Bowling DeLuxe Sevnica imamo odprto kavarno Desetka, kjer vam v prijetnem ambientu postrežemo z bogato izbiro toplih in hladnih ter brezalkoholnih ali alkoholnih pijač.

 

Trgovina z modnimi oblačili Bliss

V našem poslovnem objektu Bowling DeLuxe Sevnica imamo odprto trgovino z oblačili in obutvijo za odrasle in naše najmlajše. Ponujamo vam izbiro najnovejših kolekcij priljubljenih modnih znamk. Izberite svoj najljubši videz in naredite vtis.

 

Predračun
Plačilo po povzetju
Brezplačna poštnina